OM OS

Bike and Bake er et street food projekt i København skabt i 2015 af Michele Lucarelli, der oprindeligt er fra Italien. Vi er unikke, da vi kombinerer cykler og street food – to ting som er meget populære i København.

Med Bike and Bake ønsker vi at tilbyde jer de bedste italienske specialiteter. Vi er glade for natur og for velsmag og prioriterer derfor økologi og bæredygtighed, når vi vælger de bedste råvarer til vores mad.

Vi kommer gerne ud til events, hvor vi med vores cyklende køkken kan være med til at skabe en særlig atmosfære, interesse og fællesskab. Vi har været ude til receptioner, til brylllupper, barnedåbe og polterabender og til firmafester og madlavningskurser. Og sommetider er vi med på madmarkeder.

bike-bake-pizzeria

FOTO

Her kan du få et indblik i vores univers og i alle de oplevelser vi har haft med Bike and Bake.

Bike and Bake - PIZZA

Alle elsker pizza! Med det 2,5 kvadratmeter “store” pizzeria kan Michele dele sin kærlighed til vellavede pizzaer med hele Danmark. Vi serverer brandvarme italienske pizzaer lavet af de bedste danske og italienske ingredienser. Cyklen er udstyret med en brændefyret pizzaovn, der med en temperatur på 300-350 grader kan bage en pizza på få minutter. Vi kan bage mere end 100 pizzaer om dagen. Vi bruger mel malet på stenkværn og varierer hele tiden vores pizzaer afhængig af årstiden.

bike-bake-pizzeria-pizza

Køkkenhaven - CRESCIA

Køkkenhaven er den nye lillebror i familien. Køkkenhave-cyklen er, som navnet antyder, udstyret med sin helt egen Middelhavs-køkkenhave med krydderurter, planter og træer og derudover et køkken, hvorfra vi serverer Crescia. Crescia Sfogliata di Urbino er en specialitet fra Marche, Micheles hjemegn i Italien. Et unikt lagdelt fladbrød med fyld.,Det smager så englene synger og kan ikke beskrives, men skal prøves!

bike-bake-pizza-crescia

KONTAKT OS

Contact us to discuss what we can offer to suit your needs and wishes. Feel free to call or drop us a line.

EMAIL

pizza@bikeandbake.dk

FIND OS!

We change location every day. Check our Facebook page!

PHONE

+45 60 90 65 41

BOOK OS

Bike and Bake kommer gerne ud til festivaler, private fester, fødselsdage, bryllupper og receptioner og leverer en følelse af Italien i Danmark. Vi kan tilbyde pizzaer, crescia, bruschetta, charcuterie og osteanretninger.

Ring til os, så snakker vi om det.

rent-bike-bake-pizza